Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο liakasiou.com (εφεξής ο «Ιστότοπος») ο οποίος ανήκει στην Λία Κάσιου (εφεξής ο «Ιδιοκτήτης»). Προχωρώντας στην χρήση των διαφόρων σελίδων του Ιστότοπου συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους παρόντες όρους χρήσης, οι οποίοι επεξηγούν πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και το περιεχόμενο του (εφεξής οι «Όροι Χρήσης»).

Ο Ιστότοπος ενδέχεται από καιρό εις καιρό να τροποποιεί μονομερώς τους Όρους Χρήσης, χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση των επισκεπτών. Οι ενημερωμένοι Όροι Χρήσης θα αναρτώνται εδώ και είναι υποχρέωση σας να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να διαβάζετε τους Όρους Χρήσης πριν την χρήση των σελίδων και του περιεχομένου που προσφέρονται στον Ιστότοπο.

Νοείται ότι η χρήση των σελίδων και του περιεχομένου του Ιστότοπου κάθε φορά εξυπακούει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των εκάστοτε Όρων Χρήσης ως αυτοί βρίσκονται αναρτημένοι στο σημείο αυτό.

Οποιαδήποτε αναφορά εντός των Όρων Χρήσης στο αρσενικό γένος θεωρείται ότι περιλαμβάνει και το θηλυκό γένος και αντιστρόφως το ίδιο.

Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης καλείστε να αποχωρήσετε από τον Ιστότοπο.

Η Ιδιωτικότητα σας και Προσωπικές Πληροφορίες

Οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι σημαντικές για εμάς.

Η Πολιτική Απορρήτου μας είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://liakasiou.com/politiki-aporritou/

Άδεια Χρήσης Ηλεκτρονικού Υλικού

Το υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στις σελίδες του Ιστότοπου παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση των επισκεπτών του.

Τυχόν χρήση του περιεχομένου του Ιστότοπου για εκπαιδευτικούς σκοπούς προϋποθέτει την ένδειξη προέλευσης του περιεχομένου καθώς και του δημιουργού του. Νοείται πως τέτοια χρήση υπάγεται και διέπεται από τους Όρους Χρήσης του Ιστότοπου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου του Ιστότοπου ή η οποιαδήποτε χρήση η οποία δεν αναφέρεται ρητά στους Όρους Χρήσης.

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, λήψη (download), μεταφόρτωση, διάθεση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, αποθήκευση, αλλαγή, τροποποίηση, συνδυασμός, εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, καθ’ οιονδήποτε τρόπο του υλικού που βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο.

Το υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στις σελίδες του Ιστότοπου περιέχει περιεχόμενο το οποίο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται ρητά η αλλαγή ή αφαίρεση οποιωνδήποτε ενδείξεων, σημάνσεων και/ή σημάτων, όπως copyright (©), registered trade mark (®) ή unregistered trademark (™), επί του Ιστότοπου ή του υλικού, που καταστούν σαφή την πνευματική ιδιοκτησία του υλικού που βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο.

Σε καμία περίπτωση δεν αποκτάτε οποιαδήποτε δικαιώματα οιασδήποτε φύσης επί του περιεχομένου που βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο.

Χρήση του Ιστότοπου

Ο Ιδιοκτήτης του Ιστότοπου καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να βεβαιωθεί ότι το υλικό που βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο δεν εμπεριέχει οποιαδήποτε ελαττώματα, ιούς ή οποιοδήποτε άλλο κακόβουλο περιεχόμενο.

Ως επισκέπτης του Ιστότοπου αναγνωρίζετε πως παρά τις οποιεσδήποτε προσπάθειες καταβάλλονται από τον Ιδιοκτήτη, υλικό το οποίο βρίσκεται αναρτημένο επ’ αυτού ενδέχεται να περιέχει λάθη και σφάλματα.

Ως προϋπόθεση χρήσης του Ιστότοπου συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους Όρους Χρήσης και να μην προβαίνετε σε κακή χρήση ή να επιτίθεστε στον Ιστότοπο κατά τέτοιο τρόπο με τον οποίο

  • Να τον προσβάλλετε με ιούς, κακόβουλο λογισμικό, trojans, worms, logic bombs ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο το οποίο είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές.
  • Να αποπειράσθε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη είσοδο στον Ιστότοπο, τον διακομιστή στον οποίο βρίσκεται ο Ιστότοπος ή οποιονδήποτε άλλο διακομιστή ή εξυπηρετητή, ηλεκτρονικό υπολογιστή ή βάση δεδομένων τα οποία συνδέονται με τον Ιστότοπο.

Σε περίπτωση παράβασης οποιουδήποτε από τους Όρους Χρήσης, ο Ιδιοκτήτης κατέχει το αναπόσπαστο δικαίωμα να αποτρέψει και ή να τερματίσει επί μόνιμης βάσεως την είσοδο σας στον Ιστότοπο.

Αναγνωρίζετε ότι ο Ιδιοκτήτης δύναται ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, να αναστείλει ή να τερματίσει μονομερώς τη λειτουργία του Ιστότοπου.

Προσωπική Ευθύνη Επισκεπτών

Ως επισκέπτης του Ιστότοπου έχετε υποχρέωση να συμμορφώνεστε με τους Όρους Χρήσης αυτού.

Υποχρεούστε να απέχετε από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά, αθέμιτη χρήση και από οποιεσδήποτε ενέργειες οι οποίες παραβιάζουν το δίκαιο της Κυπριακής Δημοκρατίας το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές δίκαιο.

Σε περίπτωση που δε συμμορφώνεστε με τους Όρους Χρήσης αναλαμβάνετε την ευθύνη για τυχόν ζημιά υποστεί ο Ιστότοπος η οποιοσδήποτε Τρίτος συνεπεία της μη συμμόρφωσης σας.

Συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα τα έξοδα και ζημιές τα οποία μπορεί να υποστείτε ένεκα χρήσης του Ιστότοπου από εσάς.

Αναγνωρίζετε πως περιεχόμενο το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στον Ιστότοπο περιέχει παραπομπές σε Ιστότοπους τρίτων μέσω δεσμών (hyperlinks) ή συνδέσμων με σκοπό την καλύτερη και ευκολότερη εξυπηρέτηση σας.

Σε συνέχεια του πιο πάνω αναγνωρίζετε πως σε περίπτωση εισόδου σας σε ιστότοπους τρίτων, έπειτα από άμεση παραπομπή ή άλλως πως, θα υπόκεισθε αποκλειστικά στους εκάστοτε όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των εν λόγων ιστότοπων καθώς και στην εκάστοτε πολιτική απορρήτου τους και εισέρχεστε εκεί αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Χωρίς επηρεασμό του πιο πάνω όρου, σε καμία περίπτωση ο Ιστότοπος δεν συνδέεται με ιστότοπους τρίτων και ο Ιδιοκτήτης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την εμπειρία των επισκεπτών σε τέτοιους ιστότοπους. Νοείται ότι οποιαδήποτε ζημιά, σφάλματα, παραβίαση δικαιωμάτων η οποία σχετίζεται με ιστότοπους τρίτων, ανεξαρτήτως από τον τρόπο που ο επισκέπτης εισήλθε εκεί, αφορά ζήτημα αποκλειστικά μεταξύ του εκάστοτε επισκέπτη και του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τέτοιων ιστότοπων.

Ιδιοκτησία, Χρήση και Πνευματικά Δικαιώματα

Οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα στον Ιστότοπο και σε εικόνες, βίντεο, ήχους ή άλλο περιεχόμενο πολυμέσων τα οποία βρίσκονται αναρτημένα και είναι προσβάσιμα στον Ιστότοπο, ανήκουν αποκλειστικά στον Ιδιοκτήτη.

Ο Ιδιοκτήτης επιφυλάσσει όλα τα πνευματικά του δικαιώματα, ανεξαρτήτως φύσεως, είτε αυτά έχουν εγγραφεί είτε όχι οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι όλο το περιεχόμενο το οποίο είναι αναρτημένο στον Ιστότοπο εξακολουθεί να ανήκει στον Ιδιοκτήτη, ο οποίος κατέχει όλα τα νόμιμα δικαιώματα σε σχέση με αυτό και μπορεί να το χρησιμοποιεί ελεύθερα ως αυτός θεωρεί πρέπον.

Τίποτα εντός των Όρων Χρήσης σας παρέχει οποιοδήποτε νόμιμο δικαίωμα στον Ιστότοπο ή στο περιεχόμενο αυτού, με εξαίρεση τα δικαιώματα πρόσβασης ως οι Όροι Χρήσης.

Περιορισμός Ευθύνης

Με εξαίρεση οποιωνδήποτε νομικών υποχρεώσεων τις οποίες ο Ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αποποιηθεί ή να εξαιρεθεί από αυτές, οι οποίες πηγάζουν από σχετικά νομοθετήματα και αφορούν τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, ο Ιδιοκτήτης δε θα έχει οποιαδήποτε νομική υποχρέωση έναντι σας για οποιεσδήποτε αξιώσεις και/ή ζημιές. Ενδεικτικά και χωρίς περιορισμό για:

  • Ζημιές οι οποίες δεν μπορούσαν ευλόγως να προβλεφθούν από εσάς και τον Ιδιοκτήτη κατά τον χρόνο συγγραφής των εν λόγω Όρων Χρήσης.
  • Ζημιές οι οποίες δεν προήλθαν από οποιαδήποτε παράβαση του Ιδιοκτήτη.
  • Ζημιές από Ιούς, ελαττώματα, σφάλματα ή κακόβουλο λογισμικό.
  • Επιχειρηματικές ζημιές.
  • Ζημιές που προήλθαν από γεγονότα πέραν του ελέγχου του Ιδιοκτήτη οι οποίες αποτελούν αλλά δεν περιορίζονται σε απεργίες, θεομηνίες, εργατικές διαφορές, σφάλματα δικτύων, φωτιά, πλημμύρες, εκρήξεις, επιδημίες, κυβερνητικές αποφάσεις, πόλεμο ή ατυχήματα.

Διαφορές

Οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση οποιασδήποτε φύσης η οποία πηγάζει ή σχετίζεται ή συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο με τους Όρους Χρήσης και τον Ιστότοπο θα διέπεται και θα ερμηνεύεται με βάση τους εκάστοτε σε ισχύ Νόμους και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας (Δίκαιο της Κυπριακής Δημοκρατίας) και τα Δικαστήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία επίλυσης οποιασδήποτε τέτοιας προαναφερθείσας διαφοράς ή αξίωσης.

Song of the month